• Om oss
 • Bloggerne på Watashitachi no Koi!

  Trykk på bildene for å komme til bloggene!

  Apocalyptic Porcelain  Apocalyptic Porcelain skriver om alt fra rare ting fra gal side av YouTube til antrekk på cosplay events. Hun er en utrolig dyktig kunstner, og legger ut mange av verkene sine på bloggen sin. Man kan vel si at Apocalyptic Porcelain er en av de mest spennende bloggene jeg vet om, ettersom hun ikke akkurat skriver om hva hun spiste på brødskiven i morges eller hvilken farge neglelakken hennes har for tiden.

  En original og fortreffelig blogg!

  Mitsu Akira
  Mitsu Akira er lidenskapelig opptatt av K-pop. Hun fotograferer en del og legger ofte ut veldig gode bilder på bloggen. 
  Hun er glad i mote og kunst, og studerer på universitetet.  

  Silje i japan
  Silje er en 17 år gammel jente som har flyttet til Nagaoka, Niigata-prefektur og skal bo der et helt år. Hun er fra Bergen, men reiser med AFS for å oppleve Japan på en annen måte og oppleve kulturen bedre. Silje skriver om hennes opplevelser i Japan på bloggen sin.

  Hedda Kalland
  Hedda flyttet til Japan i 2013. Hun begynte på et studie i Kobe for å forbedre japansken sin slik at hun kunne søke seg inn på et japansk universitet. I 2014 begynte hun på Waseda universitet i Tokyo. 
  Hun reiser alene, uten organisasjon, og har jobbet veldig hardt for å komme dit hun er i dag.
  På bloggen skriver hun for det meste om hverdagen i Tokyo. 

  Haruka
  Haruka er en 22 år gammel jente som skal på utveksling til Seoul i Sør-Korea. Hun skal studere der i ett eller to semestre, og reiser i august. Hun blogger for det meste om utvekslingen, men også om populærkultur i Japan og Korea.

   

   

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  OM VÅR LIDENSKAP

  Gruppebloggen som består av alt fra onigiri, anime og k-pop til Leage of Legends, skrekkfilmer og conventions!

  hits