• Om oss
 • Om Watashitachi no Koi - Gruppebloggen som skriver om alt Japan og Korea!

  Watashitachi no Koi var opprinnelig en hjemmelaga gruppeblogg der fem venner skrev innlegg om alt mulig rart, men hovedsakelig Japan, Korea, gaming og så videre.
  Den ble opprettet i 2009, og vi var aktive alle sammen frem til vi gikk ut av videregående i 2011. Etter det var det veldig lite aktivitet, og i hele 2013 ble det ikke skrevet et eneste innlegg.

  I 2014 lanserte blogg.no "Gruppeblogg" som er en type blogg der alle som er medlem av bloggen kan sende sine innlegg til gruppebloggen for å få de på forsiden av bloggen. Da blir gruppebloggen en slags portal, eller plattform for alt det som passer inn på gruppebloggen! Ga det mening?

  Nå som Watashitachi no Koi har blitt en gruppeblogg leter vi selvfølgelig etter bloggere som skriver om de temaene vi er interessert i. 

  Vi leter spesielt etter noen som skriver om J-pop, K-pop, anime, manga og J-rock! Hvis du skriver om disse tingene, og har en viss kvalitet på din blogg og dine innlegg, spør gjerne oss om å bli medlem! :-)

  Gå inn på ditt blogg kontrollpanel og velg "Grupper", deretter søker du etter gruppen "watashitachinokoi" og ber om å bli medlem! :-)
  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  OM VÅR LIDENSKAP

  Gruppebloggen som består av alt fra onigiri, anime og k-pop til Leage of Legends, skrekkfilmer og conventions!

  hits