• Om oss
 • Mirai Nikki

  Nå er det ca. tusen år siden jeg har skrevet et blogginnlegg her på denne bloggen. Takk for sist forresten!

   Nå er det også lenge siden jeg har sett noen animer eller lest noen mangaer. Skal skrive om en annen manga senere, som jeg vet jeg har skrevet et innlegg om tidligere også, kalt 7 seeds. 

  Well. Denne animen heter Mirai Nikki og er forholdsvis ny, begynte å se den for en drøy uke siden og den er egentlig utrolig bra. Har bare ikke satt meg ordentlig inni den ennå.


  Denne kjerringa her får deg kanskje til å tenke Higurashi no Naku Koro ni? Det burde ho. Hvis ho ikke gjør det så burde du se den serien. Fy den er bra! Sykt bra! LETS BUY ALL THE MANGA BOOKS. anyways.

  Det er virkelig verdt å se starten i det minste på denne animen. Hvis du ikke liker den så synd for deg, men se ihvertfall starten c:

  Såeh. 

  Mirai Nikki betyr "fremtids dagbok" på japansk, og handler om en dude som er total outsider of society hvis du veit hva jeg mener. Han driter i å skaffe seg venner, kjæreste eller i det hele tatt å være sosial. Han er ikke fientlig eller noe sånt, bare veldig passiv. Istedenfor å være aktiv med andre folk, skriver han ned alt hva folk gjør. Han observerer og skriver alt som skjer ned i sin mobildagbok. En dag, når denne animen begynner, våkner han og dagboken hans forteller om fremtiden, akkurat som om at han skulle ha skrevet det. Han forstår ikke så mye, og tror ikke på det heller i starten, men det viser seg at det er hans fantasifoster, guden og tid og rom, Deus, som har gitt han denne muligheten og skal nå ha en slags Battle royale (last man standing). Det er fler folk med fremtidsdagbøker, men de har forskjellige typer. En fyr har "detektiv" utgaven, mens en dame har en dagbok som KUN gjelder hovedpersongutten. Gutten selv har en "random" dagbok som forteller om hva som helst. 

  Historien har jeg ikke kommet meg så veldig inn i lenger, men det oppstår diverse allianser etc, og jeg skal definitivt se resten av serien når jeg har ork/gidd. Akkurat nå er det jul, så animen kan jeg spare til jeg kommer tilbake til folkehøgskulen jeg går på. y, u heard me, fhs.


  lol. enjoy

   

  ~MuntheNYAH

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  OM VÅR LIDENSKAP

  Gruppebloggen som består av alt fra onigiri, anime og k-pop til Leage of Legends, skrekkfilmer og conventions!

  hits